Mindre stress och mer välmående

Karin Isberg

Karin Isberg – föreläsare och författare. Utbildad i neurovetenskap. Karin har skrivit sex böcker med ökat välmående som utgångspunkt. Flitigt anlitad som expertråd i frågor gällande vårt välmående av radio och magasin.

Med bakgrund i neurovetenskap kommer du under Karins föreläsning att få lära dig hur ditt DNA påverkar dig och varför du reagerar som du gör när arbetssituationen präglas av tidsbrist och krav.

Framför allt får du lära dig enkla, konkreta metoder som du kan använda för att få snabb stresslindring i stunden och för att långsiktigt förändra hur din hjärna fungerar. Resultatet är att du känner dig mer harmonisk och får större möjligheter att hantera ett pressande yrkesliv.

Karin delar också med sig av sina egna erfarenheter av att stärka sin hjärna och stresshanteringsförmåga. 2012 låg hon i koma och 2013 opererade hon bort en hjärntumör. Vid båda de tillfällena använde hon sina kunskaper för att påskynda sin läkning och blev fullt återställd på en bråkdel av den tid som läkarna förutspådde.

www.karinisberg.se

Tid och plats:

  • Norrköping 16 mars, 13.00-16.30.
  • Borås 23 mars, 13.00-16.30.
  • Helsingborg 30 mars, 13.00-16.30.
  • Sundsvall 27 april, 13.00-16.30.

Boka plats

Öppna bokningen i nytt fönster >>