Våra nätverk

Utvecklande nätverk i Stockholm, Göteborg, Luleå och på distans

Nätverken ger dig nya kunskaper, kontakter och möjlighet att utbyta erfarenheter med andra i samma yrkesroll. Vi träffas centralt på alla träfforter; Stockholm, Göteborg, Luleå (eller digitalt) och varvar intressanta föreläsningar med diskussioner. Vi reflekterar kring dagens tema, byter erfarenheter, får nya idéer och skapar nya kontakter.

Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna; ämnen, föreläsare och nivå på diskussionerna. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål. 

Kompetensnätverk logga

Kompetensnätverk - En del av KompetensGruppen

Kompetensnätverk i Stockholm AB är ett dotterbolag till KompetensGruppen. Bolaget arrangerar nätverk för chefer och specialister i Stockholm, Göteborg och Luleå. Exempel på olika inriktningar är HR, utbildning, rekrytering, hälsa och arbetsmiljö.

Sagt om nätverken

Jag får nya kunskaper och sätt att arbeta

”Utbildningsnätverket är ett professionellt nätverk där vi medlemmar är öppna och gärna delar med oss av tips och råd i utbildningsfrågor, vi representerar en bra blandning av företag och har olika lång erfarenhet. Jag har stor nytta av Utbildningsnätverket för min roll på DENTSPLY, där jag får nya kunskaper och sätt att arbeta med utbildning på som jag implementerar direkt i mitt arbete i vardagen”

Helena Radtke
Learning & Development Partner, Human Resources, DENTSPLY IH AB
"Man känner sig välkommen och allt mycket väl förberett"
"Engagerat, annorlunda, kul"
"Skicklig blandning av diskussion/föreläsning, utbyte på riktigt."
"Jag vill gå på fler träffar!"
"Fantastisk föreläsare! Energin och engagemanget gav ståpäls"
"Imponerad av hur skickligt ni manövrerar nätverket och förstärker gruppkänslan."

Hitta ditt nätverk

Filtera genom att klicka på kategorierna nedan.