VD-nätverket

- Ett exklusivt nätverk för dig som är VD

Välkommen att följa med oss i ett utvecklande nätverk! 
Som medlem i VD-nätverket erbjuds du fler intressanta möjligheter. Vi bjuder bland annat in aktuella talare och du får  tid för dialog tillsammans med de övriga medlemmarna i nätverket.

Här träffar du andra nätverksmedlemmar och deltar i seminarier med intressanta, aktuella och kunniga personer. Vi bjuder på en god frukostbuffé eller lunch. Du väljer själv hur ofta och hur mycket du vill delta.

Detta kan bli ditt ovärderliga nätverk och möjligheten till en mycket givande utveckling som gynnar dig och din organisation.

Tid och plats

Minst 6 medlemsträffar per år. Specialerbjudanden och medlemspriser på utbildningar och evenemang. Som medlem i VD-nätverket får du och hela ditt företag medlemspris på bland annat KompetensMässan.

Träffarna

Vi nätverkar på dagens tema samt skapar nya kontakter, byter erfarenheter och får nya idéer. Inför varje termin läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Gå på en provträff!

Att gå på en provträff är ett utmärkt alternativ för dig som vill testa innan du bestämmer dig. Kontakta oss på telefonnr: 08-20 21 10 för att boka en provträff.

Som medlem får du:

  • 6 träffar/år
  • Dokumentation från träffarna
  • 25 % rabatt på KompetensVeckan för hela din organisation.
  • Specialpris på utbildningar för hela din organisation.
Du kan när som helst under året bli medlem, och medlemskapet gäller ett år framåt.

Bli medlem du också!

Kontakta oss direkt på:
08-20 21 10
natverk@kompetensgruppen.se​

eller

Skicka en intresseanmälan