Framtidsarbete med Biomimik

I samarbete med nätverket Kvinna och chef

Seminarier i fyra städer hösten 2021:

MALMÖ
11 NOVEMBER

Elite Hotel Savoy,
Norra Vallgatan 62

STOCKHOLM
15 NOVEMBER

Elite Palace Hotel,
Sankt Eriksgatan 115

GÖTEBORG
22 NOVEMBER

Elite Park Avenue Hotel,
Kungsportsavenyn 36-38

SUNDSVALL
29 NOVEMBER

Elite Hotel Knaust,
Storgatan 13

Upplägg på dagen:

08:30 Registrering med välkomstkaffe
09:00 Framtidsarbete med Biomimik

Framtidens ledare och medarbetare behöver ha ett varmt hjärta, en kall hjärna och rena händer. En modern organisation behöver ha förmågan att tänka hållbart och söka nya lösningar på ställen där vi kanske minst av allt tänker.

I föredraget kommer du att få veta vad det innebär konkret. Vi tar naturen och biomimiken till hjälp för att se hur vi kan möta framtiden på ett hållbart sätt. Biomimiken har fått sitt internationella genombrott. Forskningen och intresset är stort för att implementera ämnet inom alla typer av områden. I föredraget får du insyn i lösningar på tekniska fenomen som t.ex. fiberoptik, byggkonstruktioner och infrastruktur.

Är det något vi med säkerhet vet så är det att framtiden är komplex, oviss och skakig, naturen kan ge oss trygghet och stabilitet i den processen, även förundran och hopp. Den har 3.8 miljarder års försprång. Den vet hur det här omställningsarbetet ska gå till om vi bara är beredd att lyssna. Albert Einstein sa ”Vad ni än funderar över så har naturen redan löst det”. Vi har fyra miljoner växter och djur som sitter på framtidens lösningar. Det är nu vi ska slappna av och lyssna.

10:00 Förmiddagskaffe
10:20 Fortsatt seminarium
12:00 Gemensam lunch

Agneta Nyholm är grundare av Sofiainstitutet som verkar för att sprida kunskap och inspiration för planetens fortsatta hälsa och välmående. (Hennes primära områden är ledarskap, framtidsarbete, biomimik och design.) Agneta har 30 års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling. Hon har skrivit ett flertal böcker och är en mycket uppskattad talare.

”Mycket viktigt och spännande”
Sara Skedwall
”Jag har jobbat med hållbarhetsfrågor i 25 år och det här var ta mig fasen det bästa jag har hört. Förhållningssättet, tonen och helheten blir jag lyrisk av. Vi lever i andnöd efter det här. Det här föredraget gav mig luft – riktigt, riktigt bra var det… det är precis det här som behövs”
Ami Lindqvist
Hållbarhetsstrateg, Boparken

Praktisk information:

Pris: 2250:-/pers, ex. moms.
Lunch ingår i priset

Plats:
Malmö, 11 november
Stockholm, 15 november
Göteborg, 22 november
Sundsvall, 29 november

Anmälan till Framtidsarbete med Biomimik
Jag är intresserad av att delta på utbildningen Framtidsarbete med Biomimik