Träff i lönenätverket

31 januari

Välkommen till träff i Lönenätverket onsdagen den 31 januari 2024 kl 9 – 15 i World Trade Center.

För dig som är specialist på lön! Nystart i nätverket!

Rollen som lönespecialist innebär många utmaningar. Rollen är komplex och ställer krav inte bara på kunnande om lagar och regler, utan även insikter i hur människor i organisationer fungerar. Nätverket ger dig ny kunskap och belyser trender inom området. 

Varje träff har ett eller flera teman, som beslutats gemensamt i gruppen. Vi anlitar ofta gästföreläsare med fördjupad kompetens inom det område som föreslagits.

Vi skapar också utrymme för reflektion och utbyte av erfarenheter kring dagens tema eller andra aktuella frågeställningar.

Program:

Kl 9 – 10.30: Information om Nya Lönenätverket och kommande träffar.

Kl 10.30 – 12: Gabriella Wejlid är en uppskattad talare som kommer att ge insikter och kunskaper om hur du får bättre minne, blir mer kreativ och får mer energi!  Läs mer om hennes seminarium i länken nedan!

 

Kl 12 – 13: Nätverkslunch i World Trade Center.

Kl 13 – 15: Erfarenhetsutbyte som avslutas med frukt och kakbuffé . Möjlighet att starta temagrupper med frågor om exempelvis Utlandslöner, Statliga löner och Ekonomikunskap.

Deltagaravgift 1450 kr ( ex moms ). Avgiften dras av om deltagare går med i nätverket. Det finns olika varianter för medlemskap. Information kan skickas per mail.

Med hälsningar,
Anders Åkerman & Elin Jansson

Tid: 31 januari, 2024, kl 9-15
Plats: World Trade Center

Nätverkets kontaktpersoner
Anders Åkerman, VD Kompetensgruppen

Anders Åkerman
VD Kompetensgruppen AB

Elin Jansson
Nätverkets samordnare